10 Temmuz 2012 Salı

Tuna Şentuna


İçinizden bu başlıktaki garip adamda kimin nesi diyebilirsiniz.Demediysenizde ben söyleyince öyle düşündünüz yada düşünmediniz (toparlamaya çalışırken batırmak)

Tuna şentuna level adlı online oyun dergisininin editörü.Editör deyince aklınıza tekdüze biri gibi gelebilir ama kesinlikle öyle değil adı gibi şen biri yani ben bi yazısını okudum ve öyle olduğuna karar verdim hatta bu ayki sayısında şöyle bi yazı vardı

Zombi gördüğünde kaçmak insanın içinden gelen bir dürtüdür.Zombi görünce kaçmayanlara ya inme indi yada ''hay gerizekalı'' denir.


Vallahi mi? Zaten insanoğlu doğduğundan beri zombilerle içiçe olmuştur.Bi de bu kadar ciddi yazmış resmen gülme krizi geçirmiş.Ama bu editörü sevmemin asıl nedeni


ana karakterimizin babası beachdaki ichigoya benziyor.

Vay tuna abide bizdenmiş animeci kıaca sevdim bn bu editörü

2 yorum:

  1. Tuna Şentuna çok komik biridir, bilen birine rastlamak hoş oldu. :D Ayrıca japoncası falan vardı bildiğim kadarıyla kısacası bizden olmayı geçip bizim üstadımız olmuş bir insan sınıfına giriyor. Ayrıca her sayıda 30-40 sayfayı nasıl yazıyor pek anlayabilmiş değilim. (Bakınız: İnsan ötesi varlık)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D kesinlikle haklısın tuna şentuna müthiş

      Sil