6 Mart 2012 Salı

Kaichou wa Maid sama!


Kaichou wa Maid sama!



Kategori: Okul , Komedi . RomantizmYazar-Çizer:Fujiwara HiroÇıkış Yılı:1 Nisan 2010(şaka gibi)








Ayuzawa Misaki çoğunluğu erkeklerden oluşan Seikawa lisesinde okumaktadır. Babası evi terk etmiş ve ardından yüklü miktarda borç bırakmıştır .Çok sert yapılı , kuralcı , özellikle babasından dolayı erkeklere karşı çok katıdır.




Aynı zamanda okulda öğrenci konseyi başkanıdır. Okulun tüm yoğun temposuna rağmen ailesine yardımcı olmak için 'Maid Latte' de hizmetçi kız kılığında part-time garsonluk yapmaktadır. Burada, hizmetçi kız kılığında müşterilere hizmette bulunmaktadır. Bu hâlini, okuldaki kimsenin görmesini istemez. Bir gün okulun en popüler öğrencisi Usui Takumi tarafından bu sırrı öğrenilir ve o andan itibaren kendilerini komik ve romantik bir maceranın içinde bulurlar .














Usui Takumi
Seika Lisesi'ndeki en popüler erkeklerden biridir. Sürekli kızları reddetmektedir. Misaki'de bu duruma çok kızmaktadır. Bir gün tesadüf eseri Misaki'yi hizmetçi kızı kıyafetiyle görür ve o günün ardından sürekli çalıştığı yere gidip onu izlemeye başlar.










Ayuzawa Misaki
Annesi ve kızkardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Babası evi terk etmiş ve ardından yüklü miktarda borç bırakmıştır. Annesi ve Misaki, bu borcu ödemek için çalışmaktadır.Misaki'nin çalıştığı yer bir "Maid Cafe"dir. Burada, hizmetçi kız kılığında müşterilere hizmette bulunmaktadır. Bu hâlini, okuldaki kimsenin görmesini istemez. Babası yüzünden erkekleri sevmez, ancak gittiği okulun da yüzde seksenini erkekler oluşturmaktadır. Misaki bu okulda öğrenci meclis başkanıdır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder