16 Mart 2012 Cuma

foton kuşağı nedir

Foton kuşağı çok saçma sapan o yüzden paylaştım.Altı gün içinde Dünya'nın tamamen değişeceği iddia ediliyorFoton Kuşağının merkez alanına girilmesiyle birlikte yaşanılması beklenen fiziksel ilk etkileşimler ise şu şekilde sıralanıyor yayınlanan bir çok raporda:

1. gün:21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.

2. gün:Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu).

3.-4. gün:Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.

5.-6. gün:24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç)

2 yorum:

  1. harbi çok saçmaymış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam benlik insanları korkutmak için böyle şeyleri bilmen gerek ve emin ol böyle şeylere inananlar var :P
      (inananlarla dalga geçiom ama böyle bişey olsa harbi kapask olur bana):D

      Sil